Ontmoeting met Edgar en Fransje

De dag in Wanaka bestond uit relaxen. In de ochtend onze laatste vakantiewas gedaan. Nu redden we het wel tot Nederland. Daarna Wanaka in gelopen voor 2 cappuccino’s en 1 dubbele espresso. En Marja twee keer jus d’orange. En een heerlijk gebakje natuurlijk.

Om een uur of 4 afgesproken met een collega van Otto die ook in Wanaka was aangekomen. Dat was heel leuk en ook heel raar. Immers over 3 weken zien we elkaar mogelijk weer, maar dan op kantoor. Veel verder weg van kantoor konden we nu niet zijn!

Een paar hazy pale ales gedronken en gezellig gekletst. Daarna ging ieder weer zijn eigen weg, maar Edgar hebben we later nog even gezien bij een food truck. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat we hen nog vaker zullen zien omdat ze in dezelfde richting reizen als wij.

Op zondag in de stromende regen naar Franz Josef gereden. Dat ligt aan de westkust. Hier gaan we de komende dagen wat wandelingen aan de westkant van Mt. Cook maken en we hebben ook een helicoptervlucht geboekt met hike op de Fox gletsjer.

Nu zitten we (Otto dus) aan het bier, in de zon, dus de regen is weer voorbij.

4 Thoughts to “Ontmoeting met Edgar en Fransje”

 1. Ina

  Mooi verhaal weer en leuke foto’s met de collega’s
  Wisten jullie dat ze er waren? Ja de vakantie loopt nu snel naar het eind, nog even genieten, hopelijk met goed weer πŸŒžπŸ˜ŽπŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™‚οΈ

  1. Marja

   Ja, Otto had al een tijdje contact met Edgar

 2. TheaGG

  Jullie dus ook in de stromende regen naar Franz Josef, met het verschil dat jullie er wel konden komen πŸ™‚ Ik ben al benieuwd naar de foto’s vanuit de helicopter.

 3. Edgar

  Was zeker gezellig Otto en Marja! Grappig om jullie nog in Franz Josef even tegen te komen. Ik ben ook heel benieuwd hoe jullie het hebben gehad met de helikoptervlucht op de Gletsjer!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.