Grampians en Mungo NP, of toch niet?

In de Grampians hebben we 2 wandelingen gemaakt. De eerste was kort maar mooi, die hebben we gedaan toen we rond het middaguur aankwamen in het gebied. Het was wel warm, we zijn weer in het binnenland, en er waren ook weer veel vliegen, we zijn weer in het binnenland, haha šŸ¤£. De camping in Halls Gap was heel druk, maar gelukkig hadden ze nog een plekje vrij. En daarna een paar biertjes gedronken bij de lokale brouwerij, waaronder een Red IPA. En gelijk er maar wat bij gegeten en een praatje gemaakt met een AustraliĆ«r.

Het lijkt wel een kip
Lekker ‘wandelen’

De volgende dag een mooie rondwandeling gemaakt naar de Pinnacles. Vroeg gestart vanwege de warmte. Prachtig uitzicht daarboven! Onze lunch bestond uit een forse ijsco in het dorp. In de auto gestapt en naar de Outback, dachten we….

Dat zit lekker

We hadden namelijk het idee opgevat om na de Grampians naar het Mungo National Park toe te gaan. Dat ligt weer in New South Wales. In dat park heb je de Wall of China, een gebied met prachtige kleuren. Het is best een lang stuk rijden van de Grampians de outback in, een uur of 7. We hadden de camping in het park geboekt en ook een sunset tour en een guided walk de volgende ochtend. En toen kwam er plotseling noodweer boven het park, wij zaten er nog 3 uur ten zuiden van en hebben er zelf geen last van gehad. Maar daardoor zijn de wegen in het park onbegaanbaar geworden en konden wij het park niet in. We hebben alles geannuleerd. Gauw bij een cappuccino nieuwe plannen gemaakt. Nu gaan we naar Melrose bij Mt Remarkable NP. Daar blijven we 4 nachten. We gaan daar weer wandelen en ook mountainbiken. Als de temperatuur het toelaat, want het gaat 37 graden worden vrijdag!šŸ„µ

2 Thoughts to “Grampians en Mungo NP, of toch niet?”

  1. TheaGG

    Klonk anders wel goed, die Wall of China met die kleuren. Wel fijn dat jullie zelf geen last hadden van het noodweer en op tijd om konden keren. Gelukkig is er veel ander moois in Australiƫ.

  2. Ina

    Wat weer mooie foto’s, wel eng hoor zoals Marja langs de rand loopt. Kan me voorstellen dat jullie een mooi uitzicht hadden boven op de rotsen.
    Het is wel een uit de kluiten gewassen kip. Dat was pech hebben van dat noodweer, maar jullie zijn niet voor een gat te vangen!!
    Mooie blog weer! Groetjes Ina en Leo

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.