Adelaide, de laatste dagen in Australië

Aan de oostkant van Adelaide ligt nog wat natuur. We hebben daar nog een leuk wandelingetje gemaakt naar wat watervallen. Maar het hoogtepunt daar was toch wel de hoeveelheid Koala’s die we gezien hebben: acht! Helaas lagen ze bijna allemaal te slapen. Eentje was een beetje wakker en begon te gapen. En een ander was wel wat actiever, die was lekker blaadjes van de eucalyptus aan het eten. Dit was een prima afsluiter van Australië!


We hadden 2 nachten een appartement aan zee geboekt om rustig alle tassen in te pakken en de laatste wasjes te draaien, best prettig even! Die avond zijn we gaan eten in een BBQ restaurant, zodat Otto toch nog een echte Australische biefstuk kon eten. En dat is helemaal goed gekomen (330 gram!!) en ze hadden ook erg lekker knoflookbrood! Van de clientèle was trouwens 80% man….

330 gram, medium-rare


Vanmorgen de campervan weer ingeleverd bij Apollo en met de taxi naar ons hotel in het centrum van Adelaide. Het was een leuk kleinschalig boutique hotel in een oud gebouw. Adelaide is trouwens een stuk relaxter dan Sydney en Melbourne, veel rustiger qua verkeer. Middagje rondgelopen en street art gefotografeerd, dat hebben ze hier echt veel! Tussendoor een lekker taartje op de overdekte markt en de dag afgesloten in de biertuin van ons hotel. Morgenochtend om 8 uur vliegen we naar Auckland in Nieuw-Zeeland, dan lopen we 12 uur voor op Nederland….

2 Thoughts to “Adelaide, de laatste dagen in Australië”

 1. Ina

  Inderdaad mooie afsluiting van Australië. Mooie foto’s weer.
  Goede vlucht!
  Groetjes Ina en Leo

 2. TheaGG

  Ik hou echt van die streetart. Leuke afsluiting met 8 koalabeertjes.
  Nu genieten van het ook prachtige Nieuw Zeeland!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.