… on the beach, come on move your body

Weinig te melden vandaag. We hebben goed geslapen op de houseboat en na het ontbijt hebben we nog anderhalf uur gevaren. Het was een leuke en luxueuze ervaring.

Onze chauffeur stond al op ons te wachten. We zijn eerst naar een koffietentje gegaan. Hij werd gerund door een jonge man die een originele espressomachine uit Itali├ź ge├»mporteerd had. Het was nog voor elven, dus hebben we een cappuccino genomen. We hadden Dileep, onze chauffeur, ook uitgenodigd voor een koffie. Hij vond de cappuccino wel erg sterk, extra schepje suiker dus.

Daarna door naar Mararikulam. We zitten aan het strand in een heel kleine homestay. Volgens mij hebben ze 3 kamers. Bloedheet hier, gevoelstemperatuur 40 graden, werkelijk 33. Wat spulletjes gewassen en een ommetje gemaakt. En toen weer onder de veranda gekropen. Gelukkig was er een koel briesje.

Tegen vijven zijn we een een strandwandeling gaan maken. En dat bleek ontzettend leuk te zijn. We zitten namelijk op een ontzettend rustig stuk strand, nauwelijks toeristen. En om 5 uur bleken de vissers de zee op te gaan. Hun boten liggen op het strand en met man en macht rollen ze de boten over bielzen naar het water. Daar wachten ze op een flinke golf en hup, daar gaan ze. Mooi om te zien.

Let op de naam van de boot!
Tegen zessen ging de zon onder, dus daar hebben we ook nog maar even naar gekeken. En daarna tot even na 7 uur op het strand gezeten. Heerlijk.

Morgen gaan we fietsen! Om 07:00 al, vanwege de warmte.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.