3 jeansbroeken, 2 shirts, 1 overhemd en een leuke avond in Bangalore

Vandaag in Bangalore (tegenwoordig Bengaluru) aangekomen. Waarschijnlijk omdat veel mensen de stad uit zijn vanwege de feestdagen, was het relatief rustig op de weg. Het verkeer in Bangalore is normaliter een hel, maar vandaag viel dat heel erg mee. We waren een uur eerder dan gepland bij ons hotel.

In de middag naar een Lee/Wrangler shop gelopen en daar flink ingeslagen, dat wil zeggen Otto heeft flink ingeslagen: 3 spijkerbroeken van Lee, 2 shirts met lange mouwen en 1 overhemd. De shirts en overhemd waren afgeprijsd, zo’n 17 euro per stuk. En de broeken waren al goedkoop, maar op eentje heb ik nog 30% korting bedongen. Totaal voor 3 merkspijkerbroeken: 100 euro. En dit is geen nep.

‘s Avonds zijn we naar Byg Brewski gegaan, één van de vele brewpubs in Bangalore. Het taxiritje nam 3 kwartier in beslag en kostte 4 euro. We hadden er afgesproken met Shria en Vinay, een jong stel dat we in Coonoor ontmoet hadden. De tent was leuk, maar wat stond de muziek hard zeg. Converseren werd ons heel lastig gemaakt. Ik heb een lekker eigen brouwsel gedronken met 9% alcohol en we hebben wat ‘bites’ gegeten, en nog een toetje. Het eetcafé was in kerststijl aangekleed en er liep een kerstman rond. En er speelde een bandje, ik geloof dat ik de banana boat song van Harry Belafonte heb herkend en de Macarena. Tegen twaalven zijn we naar bed gegaan, een korte nacht tegemoet, want om 05:00 vertrekken we naar Madhugiri.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.