Yangle Kharka, 3650 m

Hallo allemaal.

Regen, regen en nog eens regen! Het afzien had pas moeten plaatsvinden in het basiskamp op 5500 meter maar we hebben het nu al zwaar. Koud en en nat elke dag en lekke tenten. Van de kaarten klopt niks en van de hoogteaanduidngen ook niet. Het is een beetje behelpen en de route verandert dagelijks. That’s adventure. Gelukkig gaat alles wel goed met ons. In heel Nepal is het slecht weer en hier en daar zijn al dodelijke ongelukken gebeurd. Door het slechte weer kunnen we onze accu’s niet opladen vandaar dit late bericht.

De paden zijn erg glibberig en elk stroompje wordt een rivier. Antonio heeft als redder in nood geacteerd en een drager gered. Tot nu toe allemaal net te doen maar er wacht ons zo nog een forse verrassing. We zitten nu nu een prachtig dal van de rivier Barun (voor zover we uitzicht hebben). We houden een rustdag in een soort van berghut. Lekker knus met zijn allen en rokerig.

Het belangrijkste is echter dat we het naar ons zin (relatief gezien) hebben en er nog geen ongelukken zijn gebeurd. Wanneer we weer een bericht kunnen sturen is ongewis. Dus geen zorgen tot het volgende bericht!

Groetjes, OMA

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.