Pokhara

Tja, wat doe je met 10 dagen in Nepal als je geen trekking gaat maken? Reizen.We zijn met de lokale bus naar Ghorka gegaan, de oude hoofdstad (of zo) van Nepal. Eerst 4,5 uur in de bus en daarna 1500 treden omhoog naar een tempeltje dat niet eens de moeite waard was. Gelukkig was het uitzicht mooi. De dag erna met de bus en taxi naar Bandipur, een ‘historisch’ stadje. Ook vrij saai. En diezelfde dag nog door naar Pokhara.
Eindelijk water! Pokhara ligt aan een groot meer en is heel relaxt vergeleken met KTM.
Na Otto’s eerdere problemen was nu Antonio aan de beurt. Hij zat al wat over zijn buik te wrijven in de bus, maar ‘s avonds ging er nog wel een vissie in. En ‘s nachts ging die er weer uit. Maar ‘s morgens bij het ontbijt wilde Toon wel een gebakken eitje. Otto en Marja raadden hem dat af en zeiden dat hij beter alleen toast kon eten. Deed hij dus niet, maar nam wel een gekookt eitje. Een slok thee later zag hij wat pipjes en ging naar de wc, waar we even later ‘bonk’ hoorden. Knock-out dus. Rustdag voor Toon dus vandaag.
Marja en Otto gaan morgen in ieder geval paragliden en zondag en maandag zien we wel. Misschien wat canyoning en/of raften. Dinsdag in ieder geval terug naar KTM.
Voor het thuisfront: we landen vrijdag 13 nov om 11:00 op Schiphol met vluchtnummer BD103 uit Londen.
Goetjes, Marja & Otto (& zieke Toon)

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.